Can Müjdeyi verdi  yeni spor salonu yapılıyor

Can Müjdeyi verdi yeni spor salonu yapılıyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından MKEK arazisi içerisinde 3 bin 500 kişilik spor salonu yapılmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

A+ A-

AK Parti Kırıkkale Milletvekili  Ramazan Can, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından MKEK arazisi içerisinde 3 bin 500 kişilik spor salonu yapılmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

KIRIKKALE’YE HAYIRLI OLSUN
Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale’de çeşitli yatırım çalışmalarını yerinde incelemek ve şehir merkezinde yapılan ‘Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun müjdesini verdiği yeni spor salonuyla ilgili AK Parti Milletvekili Ramazan Can, yatırım kararı hakkında açıklama yaptı. Can, “Gençlerimiz ve şehrimiz için büyük önem arz eden bu yatırımımız hayırlı ve uğurlu olsun” dedi
PROTOKOL ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İMZALANACAK
Can, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Valimiz Yunus Sezer, Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile birlikte uzun zamandır takip ettiğimiz ve Bakanımızın ziyaretinde açıklandığı üzere merkeze 3500 kişilik spor salonu MKEK arazisi içerisine yapılması kararlaştırıldı, İlimize hayırlı olsun. Ayrıca Kırıkkale Valimizin ve Belediye başkanlarımızın talepleri de karşılanmıştır.  İlçelerimizin ve Beldelerimizin spor salonları ve basketbol sahaları ile ilgili kararlar alınmıştır. İlimize ve ilçelerimize hayırlı olsun.   Gençlik ve Spor Bakanlığımızda bu hususlarla ilgili önümüzdeki günlerde protokol imzalanacaktır” şeklinde konuştu.

Kırıkkale Haber, Kırıkkale Haberleri, Kırıkkale son dakika 


Bu haber toplam 1197 defa okunmuştur